BORGER / Vrads Vandrelaug

Vrads Vandrelaug

 
Hej alle gamle og nye travere!

Vandreturen 20/1 skulle ledes af Randi, som imidlertid har fået forfald og ikke kan være med. I stedet har jeg lovet at tage over.

Turen starter fra Virklund, P-pladsen på Paradisvejen mod Himmelbjerget, lige uden for byskiltet, på venstre side. Man kører altså ned i selve byen Virklund og derfra ad Paradisvejen - over Silkeborg-Horsens vejen - mod Himmelbjerget:
 Vi mødes på P-pladsen dér kl. 13, søndag 20/1.

Der har været ønsker om at gå i et knap så hurtigt tempo og holde pauser. Det gør vi, og indlægger en lille pause på 5 minutter for hver time. Stop et siddeunderlag i rygsækken.

Vi kommer til at gå en del af turen helt ude ved vandkanten, hvor vi ser ud mellem træerne på vandet i Borresø, med udsigt til Paradisøerne. Glæder mig til at se rigtig mange travere. Vi er nu 20 på mailinglisten. Hvis I falder over nogen, der gerne vil være med, så send mig deres mailadresse, og de får tilsendt denne mail og kommer med på mailinglisten fremover.

De bedste nytårshilsener,

Helge
email: falk-kammeyer@mail.tele.dk
mobil: 6171 0093
 
 
 
 
Lidt om Vrads Vandrelaug
Udgangspunktet for Vrads Vandrelaug var et ønske på Vrads visiondag 2 om at trave igennem og vise hinanden nye steder. Vi vil gerne gå langt, 3 timer af gangen. Vi traver ca. en gang om måneden og forskellige personer har planlagt ruterne med forskelligt geografisk udgangspunkt. Skønne ture over heder og op og ned af bakker i Skærbæk plantage og Velling skov bl.a, i al slags vejr. Alle turene har undtagen en gang været i weekenden.