BORGER / Vrads Vandrelaug

Vrads Vandrelaug

 
Hej alle gamle og nye travere!
 
Hej alle vinterglade vandrere!

Så er alle brikker faldet på plads, og planen for første halvår af 2020 er klar. Vi har endda fået sat turledere på alle datoer. Det er første gang så tidligt i forløbet. Der er mange, der gerne vil arrangere en tur, det er rigtig dejligt. Så vi kan glæde os til i flere tilfælde at gå ture i nye omgivelser.

Søndag 26. januar, kl. 13-16. Søren er turleder. Turen foregår i nærheden af Vrads.
Mødested: pladsen foran forsamlingshuset i Vrads.

Søndag 23. februar, kl. 13-16. Michaela er turleder.

Søndag 29. marts, kl. 13-16. Helge er turleder. Turen starter på Rødebækvej, der går fra Knudlund til Paradisvejen.

Søndag 19. april, kl. 13-16. Anker er turleder.

Søndag 17. maj, kl. 13-16. Frans er turleder.

Lørdag 20. juni, kl. 10 - ca. 16. Bemærk: vi starter allerede kl. 10. Else er turleder. Vi går Salten Langsø rundt, efterhånden en klassiker. Der kan gå lidt over tiden, hvis der ønskes flere pauser. Medbring madpakke og rigeligt med drikke. Der bliver lejlighed til at bade på nordsiden af søen.
Genbrug halmen fra juleneget, så vi kan mødes med frisk halm i træskoene den 26. januar. Dvs. "I" mødes, for jeg er i Indien på det tidspunkt og har skiftet træskoene ud med sandaler og de lange underhylere med shorts for ikke at se mærkelig ud dernede.

Glade vandrehilsener fra Helge
 
 
 
 
Lidt om Vrads Vandrelaug
Udgangspunktet for Vrads Vandrelaug var et ønske på Vrads visiondag 2 om at trave igennem og vise hinanden nye steder. Vi vil gerne gå langt, 3 timer af gangen. Vi traver ca. en gang om måneden og forskellige personer har planlagt ruterne med forskelligt geografisk udgangspunkt. Skønne ture over heder og op og ned af bakker i Skærbæk plantage og Velling skov bl.a, i al slags vejr. Alle turene har undtagen en gang været i weekenden.