BORGER / Vrads Vandrelaug

Vrads Vandrelaug

 
Lidt om Vrads Vandrelaug
Udgangspunktet for Vrads Vandrelaug var et ønske på Vrads visiondag 2 om at trave igennem og vise hinanden nye steder. Vi vil gerne gå langt, 3 timer af gangen. Vi traver ca. en gang om måneden og forskellige personer har planlagt ruterne med forskelligt geografisk udgangspunkt. Skønne ture over heder og op og ned af bakker i Skærbæk plantage og Velling skov bl.a, i al slags vejr. Alle turene har undtagen en gang været i weekenden.

Her kommer invitation til de næste to som bliver helt fantastiske og særlige.
En tur langs Salten å med udgangspunkt fra Palle og Anne-Grethe på Vorretvej med Palle som turleder. Det er på private jorde, hvor man ellers ikke kan få lov at færdes, så det er en rigtig god chance, måske også for at se traner, der danser. Det bliver Søndag den 22.4 kl.13-16.
Den anden tur er en dagstur omkring Salten Langsø. Turleder er Peter Martiny og Else Foldager Det er onsdag den 2. maj.

Her følger turinfo:

Søndag d. 22. april
13.00 til ca. 16.00
Den ”skjulte” Salten Å. Vandretur langs Salten Å til Katrinedal og tilbage langs nogle tilløb og opdæmmede søer i bakkerne nord for Vorretvej .
Mødested hos Anne-Grethe og Palle Kousgaard, Fogstruplund, Vorretvej 9.
Turen på 5-7 km vil efter aftale med gode naboer m.fl. overvejende gå i terrænet på private arealer og lidt på sti og vej. Nogle steder er der lidt vådt og andre steder ret bakket.
Der er kaffe og te ved tilbagekomsten - for dem, der har lyst.
Tlf. 75756616.

Onsdag den 2.maj Rettelse !!
Vandretur om Salten Langsø den 2.5.18
RETTELSE til tidspunktet. Det er kl 11 ved P-pladsen lige før Salten Å lige før Gl Rye på vejen mellem Sønder Vissing og Gl Rye

VI MØDES kl 10.30 på kirkepladsen i Vrads og kører sammen.

Turen er på 18 km. Det bliver muligt at afkorte turen med ca 6 km. hvis nogen vil det..

KH Peter Martiny, Else og Hanne
 
Tidligere opslag:
Kl 10.00 til …… det er en dagstur
Vi skal en tur rundt om Salten Langsø netop i den tid hvor den tager sig aller smukkest ud - en lang tur på ca. 19 km.! men der bliver dog mulighed for at afkorte turen med 7 km. hvis man skulle ønsker det.
Vi har Else Foldager fra Herta med som guide og Else har heldigvis vandret turen rigtig mange gange før, for det kan nogle steder være svært at lokalisere en rute.....
Vi mødes: på parkeringspladsen th. nogle få hundrede meter før Ryebro (broen over Salten å) når man kommer fra Sønder Vissing mod Gl Rye.
På turen bliver der udover almindelig vandring indlagt strækninger med stille vandring, filosofiske strækninger og strækninger med temalagte samtaler
Husk madpakke og noget at drikke. Kærlig hilsen Peter Martiny