Foreninger / Fotoklubben / Møder, invitationer og referater

Referater

Sillerup d. 4. maj 2016

Kære fotoklupsmædlæmmer !!!

Vi var en lille flok, der drog mod øst, for at se udstillingen af de billeder af træskulpturer, som vi tog engang tidligere på året. Det skal siges, at billederne (33 i alt), var meget fine i den ret store sal. Peter havde kopieret dem op i A3, og monteret dem på plader. Tak for det, Peter, det gjorde sig særdeles godt. Synd at ikke flere var med, men det kunne da være at Peter kunne overtales til at fremvise billederne endnu engang ?

Kan vi lave nye billeder til forsamlingshusets store sal ? En ide kunne være billeder, der viser Vrads fra byens forskellige indfaldsveje.

Lokalhistorisk arkiv er også interesserede i billeder fra egnen. Så hvis du har billeder du mener kan være af bredere interesse, så kom frem med dem. Vi talte også om muligheden af at lave en ”Vrads-bog”, i lighed med den der findes om Bryrup. (Se i lægens venteværelse i Bryrup !)

Mødedatoer i efteråret Mandag 5. september
Tirsdag 4. oktober
Onsdag 2. november
Torsdag 1. december

Søren har været på et fuglefoto-kursus. Han vil på mødet d. 7. juni vise billeder og fortælle om indtryk og gode fiduser.

Derudover fik vi skiftet en del billeder ud, og taget det historiske bagtæppe ned. Der er nu plads til 5 billeder mere end før. Det føles nu meget anderledes at komme ind i salen. Endnu en gang vil jeg opfordre til at komme med nye billeder. Der er stadig nogle stykker, der har hængt meget længe.

Som optakt til festivalen kunne det være en ide at hænge billeder fra foregående festivaler op i købmandsbutikken (måske ca. 14 dage før). Der er måske folk i byen, udenfor vores egen snævre kreds, der har billeder der kunne indgå. Dette skal dog først lige aftales med Viggo.

Kh fra Bagfotisten
Fotobrev, 24-04-16, tryk her