Foreninger / Vrads Festival

Vrads Festival

Vrads Festival lukker op for godteposen.
Det er igen blevet festivaltid i Danmark. En af de mere intime, men også mere
ikoniske i lokalområdet er musikfestivalen i Vrads. Den afholdes nu for 17. gang i weekenden før Skt. Hans og trakterer med alskens rytmisk musik fra flere scener.
Festivalen drives non profit af lokale kræfter, men med høj musikalsk kvalitet i et væld af genrer.
Der er gratis adgang, billig, lokalproduceret mad og rigeligt at drikke i en varm og åben stemning. Og der er musik for næsten enhver smag og for enhver aldersklasse.
Årets program er særlig righoldigt med alt fra de erfarne musikeres bagkatalog af folk/pop/rock/blues over jazz, svensk folkemusik, enge sange på dansk om midtvejsmænd fra Midtjylland, cronere og elektriske kanoner, eksperimenterende ny- punk og grunge ud på de senere timer.
Der er smægtende duoer for de rolige og uimodståelig Dance for de rørige og
vilde, der er alvorsfuld melankoli for de følsomme og stand-up-rock med skæve vinkler på os selv og verden, for alle der ikke frygter et både villigt og billigt grin. Billigt fordi al musik og underholdning er som sagt gratis.
Søndag repareres mulige tømmermænd af det rytmiske semiprofessionelle kor On Time i kirken. Og senere er der fællessang v. bl.a Mette Gerlev. Mandag aften rundes hele menuen af via den musikalske nestor og mester Hans Holms Old Boys Big Band.
Hele programmet fremgår af Vrads Festivals facebookside. Arrangørerne venter særlig mange glade gæster efter et par år med corona. Men de forsikrer, at der nok skal blive både plads, mad og drikke og musik og glæde i stride strømme til alle. ‘Vrads er den lille by med plads til alle. Det præger også festivalen’, siger Marianne fra styregruppen med et smil.
Festivalen løber fra fre. 17.6. kl 19 til man. 20. 6. kl ca. 22.
 
Festivalprogrammet ses her
 

Husk du altid kan kontakte festivalens baggrundsgruppe via mail: vradsfestival@gmail.com
 
Festivalens hjemmeside: vradsfestival.dk