Tryk på "Skriv besked" hvis du vil skrive på opslagstavlen

Skriv besked...
Anne-Grethe Kousgaard | ag@ilegforalvor.dk
19/06-2018
International Yoga-dag 21. juni Åben meditation, yoga, foredrag og café Kære Vradsere På årets længste dag 21. juni er alle velkomne til at deltage i FNs internationale Yogadag på Vrads Sande Meditationscenter. Kl. 16 åbner Eva Caféen med diverse økologiske lækkerier som espresso, yogi te, smoothies og hjemmelavede kager. Man kan fra Caféens terrasse også nyde udsigten til parken – eller evt. gå sig en lille tur i det gamle, eventyrlige anlæg. Kl. 17 er der i Annexet til Caféen yoga, vejledt af Josephine Agiel-Knudsen fra Bryrup. Øvelserne er enkle, også for nybegyndere, og kan udføres i almindeligt tøj. Kl. 18 står Vrads Sandes belgiske gæste-kok Emmanuel Champagne for en åben buffét i Caféen. For bare 35 kroner kan man få sig en god portion vegetarisk gourmet-mad, der gør maven glad. Kl. 19 i Annexet vil cand. mag. Jens Gnaur holde et foredrag under titlen ”Yoga Traditionen”. Jens har netop udgivet bogen ”Being One: the vision and way of the Bhagavad Gita” – om ét af de mest respekterede skrifter i hinduismen. I over 25 år har han arbejdet med udviklingsopgaver for Danida, FN og andre internationale organisationer i Asien, Afrika og Østeuropa – og i den forbindelse boet fire år med sin familie i Bhutan og dér også studeret buddhismen. Hans interesse for yoga går snart 50 år tilbage. I 1972 mødte han Raja Yoga-mesteren Ram Chandra, grundlæggeren af Shri Ram Chandra Mission (SRCM), og har siden praktiseret meditation under dennes og efterfølgernes vejledning. Fra sine studier og egne erfaringer har Jens en indgående viden om Yoga og kontemplativ filosofi og afholder ofte workshops om emnet. Foredraget er en unik mulighed for at lære noget om Yogaens værdier og historie. Kl. 19:45 afsluttes Yogadagen med en åben og guidet Heartfulness Meditation for alle over 16 år, også i Annexet. Heartfulness er en moderne tilgang til den urgamle Raja Yoga – også kendt som sindets yoga – og kan opleves hver torsdag aften året rundt ved en fri og åben meditation på Vrads Sande. Meditationscentret, er det europæiske hovedcenter i den almennyttige forening SRCM, som er associeret medlem af FN. Yoga, foredrag og meditation er gratis. På meditationcenterets vegne Anne-Grethe
Hanne Simonsen | vradskirke@gmail.com
15/06-2018
Kære alle i Vrads Så går det snart løs i Vrads igen. Vrads festivalen er lige om hjørnet, i den forbindelse holdes der også en lidt speciel gudstjeneste i kirken. Søndag kl. 16.00 afholdes rytmisk gudstjeneste og vi får besøg af jeres helt egen nytilflyttede præst, Benedicte Tønsberg. Vi håber at mange har lyst til at komme og hilse på den nye Vradser. Ellers vil jeg ønske jer alle en god festival og håber vejret er med jer. De bedste hilsner fra graveren :O)
PALLE KOUSGAARD | palle.kousgaard@fibermail.dk
29/05-2018
Les Danses Numanes Brice Soniano (ham fra Løvevej) giver en af sine sjældne danske koncerter i Virklund Kirke, søndag d. 3. juni kl. 15.00. Der er gratis adgang. Brice Soniano, kontrabas Lionel Malric, piano Oene van Geel, bratsch. Se foromtalen i Den Lokale, I Vrads Købmandshandel eller kontakt Palle og få foromtalen tilsendt.

Skriv en besked på Opslagstavlen.

Det kan være en oplysning om noget, som ikke skal sendes til alle som Vradsmail, men alligevel kan have interesse.
Det kan være om et møde, noget du har til salg eller gerne vil købe - i virkeligheden alt muligt mellem himmel og jord!
Beskeden bliver stående i 90 dage.
 
Beskeden vil blive slettet af administrator, hvis den er formuleret i en stødende tone eller ikke findes passende i dette forum.