BORGER / Landsby Højskolen i Vrads

Landsbyhøjskolen i Vrads

Landsbyhøjskolen fortsætter i 2023 med spørgsmålet: Hvad laver du når du kører ud af byen?
 
Den 8. februar kl. 19.00 i Forsamlingshuset kommer årets første oplægsholdere Anette og Claes.
Du kan som altid få rørt stemmebåndet når Hans inviterer til fællessang, og du kan købe øl og vand undervejs. Vi slutter klokken ni og det hele er selvfølgelig gratis.
Det bliver en bevægende aften, så kom glad, se blot denne invitation fra Anette og Claes.:
"Vi er glade for at kunne invitere dig til en aften på Landsbyhøjskolen i yogaens tegn. Her fortæller vi lidt om os selv, hvad yoga er, vores rejse med yogaen, og hvor du også får et indblik i, hvordan yogaen måske kan bruges i din hverdag. Du vil blive præsenteret for simple yogaøvelser, som hjælper dig til at grounde og komme til stede i nuet, inden vi tager et dyk ned i yogaens essens og forskellige indgangsvinkler til yogaen. Vi tager dig med på en rejse i vores liv, og fortæller hvordan vi hver især bruger yogaen på forskellige måder. Her kan du lade dig inspirere og tage det med dig, som du mærker, du kan bruge i dit liv og din hverdag. Til slut får du lov at bevæge og bruge kroppen i forskellige yogaøvelser, inden vi takker afslappede af.
Vi glæder os til en hyggelig aften sammen med dig - en aften med god snak, et godt grin og måske kan vi også lære lidt af hinanden.
Namasté
Anette & Claes
P.S. Alle øvelser bliver stående eller på en stol, så du behøver ikke at medbringe noget udover dit gode humør. Dog må du gerne komme i behageligt og løst tøj, som du kan bevæge dig i.
Udvalget
 
 
 
Landsby Højskolen er ramme om en række forskellige aktiviteter der finder sted i Vrads i løbet af forår og efterår.
Landsby Højskolen er en del af Vrads Borgerforening; og tovholdergruppen består pt. af Agner, Hans, Preben og Gunver
Alle Landsby Højskolens aktiviteter afvikles i Vrads Forsamlingshus; hvor alle er velkomne og hvor det er gratis at deltage.

På tværs af alle aktiviteter levendegør vi en højskoleånd; hvor vi sætter pris på åbenhed, oplivning, oplysning, udfordring, fællesskab og sang som gennemgående grundtone i vores samvær.
 
Forslag til nye aktiviteter og værtsskaber ved aktiviteter er meget velkomne.