Tryk på "Skriv besked" hvis du vil skrive på opslagstavlen

Skriv besked...
Marie Raes | raes@vrads.dk
15/02-2018
Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab har du mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben, og du kan komme med. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger. Der er fri entré til alle semesterets foredrag, og offentlig adgang for alle interesserede. Forsamlingshusets lille sal er velegnet som Vrads’ minibiograf med stort lærred, projektor, højttalere og mørklægning samt mulighed for en intens og nærværende oplevelse. Det er foredragene fra Søauditorierne i Aarhus, som vi livestreamer. Programmet for semesteret i Vrads kan ses på https://ofn.au.dk/sted/201 Foredragene sendes 7 udvalgte tirsdage kl. 19:00 til 21:00 og med 20 min.s pause indlagt. Foredragene er ikke offentligt tilgængelige på nettet – hverken mens de afvikles eller efterfølgende. At opleve dem via livestream er en eksklusiv begivenhed på den måde, at hvis man vil have oplevelsen, må man møde op. Og så foregår det helt lokalt - i Vrads.
Steen Bülow | steenbulow@gmail.com
17/01-2018
Rudolf Steiner i Vrads John Halford fra Steiner-skolen i Århus kommer igen og uddyber Steiners tanker. Denne gang under overskriften "Der kan ikke eksistere et jeg uden et du" Om "det værende jeg" (barnealderen) "det lærende jeg (ungdommen) "det bærende jeg" (voksenalderen) Det foregår over 3 lørdage : den 24. februar den 24. marts og den 14 april. Alle dage fra kl. 10-15 i Vrads forsamlingshus Det koster 50 kr pr. gang Tag selv madpakke med. Tilmeld dig evt. til Steen tlf. 4156 9079 eller 8685 1791 Eller bare mød op på dagene mvh Steen
Steen Bülow | steenbulow@gmail.com
17/01-2018
Vi har 2 koncert billetter til Århus Musikhus nu på lørdag d. 20 jan. kl 15 Program: Arnold Schöenberg Gurrelieder 3kor 6 solister stort symfoniorkester Det bliver ikke større. fantastisk musik Ring til Steen tlf 4156 9079 eller 8685 1791
Hanne Simonsen | vradskirke@gmail.com
08/01-2018
Kære alle i Vrads Jeg vil starte med at ønske alle godt nytår, ved godt det er på det sene men syntes godt jeg lige kan nå det. December blev en måned med travlhed her ved kirken, både dejlige glade stunder men desværre også nogle mere triste. Jeg håber at det nye år, 2018, vil bringe mange dejlige, positive og glade stunder til os alle her i Vrads. D. 10. dec. til julekoncerten blev der glemt et fint filt tørklæde. Det er bordeaux med grønt mønster i siderne. Jeg håber at en kan genkende det så vi kan få det hjem til rette ejermand. Jeg har målt op til den nye hæk mellem forsamlingshuset og kirken og håber ikke i går og falder over snoren. Hækken bliver sat så snart jeg kan få planter hjem Det var vist alt for denne gang. Mange hilsner fra graveren.
Lars Jørgen Grønbjerg | larsjoergen@gmail.com
04/01-2018
JULEGAVE sælges! Nej, det "kan man jo ikke", sælge en julegave! Men jeg forsøger nu alligevel! Det danske "kopi-band" Pink Floyd Project giver fredag 16. marts en uforglemmelig (?) koncert i Jysk Teater- og Musikhus i Silkeborg. Jeg har købt to billetter - og gav "min bedre halvdel" disse billetter i julegave. Hmmm... Hvad jeg ikke var skarp på var, at netop denne fredag er vi forhindret i at være i Silkeborg!!! ØV!! Jeg har nu sikret mig, at vi har billetter til en anden koncert på denne "Pink Floyd Project"-turné, MEN: Sælger nu 2 stk. billetter (på gode pladser) til koncerten med "PINK FLOYD PROJECT" fredag 16. marts 2018 i Silkeborg. Til reduceret pris!!! Henvendelse: Lars Jørgen, Løvevej 1, tlf. 2588 4378. PS: "Først til mølle"... ;-)
Jakob Falk Magnussen-Damgården | jakob@falk-magnussen.dk
03/01-2018
Rigtigt godt nytår! Vores datter Amalie som går på Ikast IB søger kørelejlighed fra Vrads til bussen i Gl. Hampen eller til Ikast og retur.

Skriv en besked på Opslagstavlen.

Det kan være en oplysning om noget, som ikke skal sendes til alle som Vradsmail, men alligevel kan have interesse.
Det kan være om et møde, noget du har til salg eller gerne vil købe - i virkeligheden alt muligt mellem himmel og jord!
Beskeden bliver stående i 90 dage.
 
Beskeden vil blive slettet af administrator, hvis den er formuleret i en stødende tone eller ikke findes passende i dette forum.